Uporabnik:   Geslo:         Prijava    Nov uporabnik    Pozabljeno geslo    Ponovno pošlji aktivacijsko e-pošto
 
Zadnje na forumu
9.3.2013 | matejj2000
Koliko pa je številka kopačk če še jih imaš bi mi hotel poslati sliko ...
19.11.2012 | bruncic
Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(sender As Object, ...
1.3.2012 | orjak
se učim izdelovanja spletnih strani in mi tale mail box ne deluje a mi ...
23.1.2012 | zuzek
a se da kje downloadat te videe, ker nimam vedno neta na prenosnem?
6.1.2012 | cowboy6
Živjo, poslal sem ti zasebno sporočilo. 
 
Forumi   Računalništvo  Programiranje  visual Basic .NET

visual Basic .NET
6.9.2008  9:47
Avatar

Pridružen/a: 18.8.2008
Št. objav: 53
Št. točk: 0

mene pa zanima kaj je tuki narobe:

Public Class Form1

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click

Dim n As Integer

n = 27

'n(+1 = 28)

'MessageBox˝.Show(˝Value of n + 1 = ˝ & n, ˝variables˝)

End Sub

End Class

Program naj bi po pritisku na gumb seštel 27+1

6.9.2008  22:16
Avatar

Pridružen/a: 27.8.2008
Št. objav: 9
Št. točk: 0

Živjo. Mene pa isto neki zanima. V šoli smo lani na koncu leta začeli jemati  Vizualno programiranje-Visual C++ ( delo z textboxi, checkboxi, radioButtoni, System stringi itd itd). Ker pa sem lani na koncu leta bolj malo bil v šoli, ker sem bil povsod pozitiven, so mi dovolili da grem z klubom na turnir v francijo. No sedaj pa smo zopet v šoli in smo začeli ponavljati visual, vendar meni ni nič jasno. Zato me zanima če mate linke do kakih dobrih tutorialov, ki temeljijo na zgoraj omenjenih stvareh.

Tako pa zgleda program v katerem programiramo.
http://shrani.si/f/3L/Kd/3APGVBQl/untitled.jpg
LP, Grujo
7.9.2008  16:00
Avatar

Pridružen/a: 29.11.2007
Št. objav: 253
Št. točk: 685

@luksorzi:

Kaj se pa zgodi? Če se ne motim (in nisem ekspert za VB) sta dve vrstici zakomentirani (tisti, ki imata na začetku ' )

@grujo:

VB tečaj ni v načrtu imamo pa veliko izkušenj z Visual Studiem, katerega posnetek si poslal. Če imaš kakšno konkretno vprašanje, lahko kar vprašaš...

7.9.2008  22:32
Avatar

Pridružen/a: 27.8.2008
Št. objav: 9
Št. točk: 0

Jah vprašanja glih nimam neki, bolj me zanima., če mate kak link do tutoriala, kjer začnemo vse od osnov pa dalje.
30.9.2008  23:15
Avatar

Pridružen/a: 6.12.2007
Št. objav: 165
Št. točk: 305

@luksorzi: Si morda uporabil enojni narekovaj, namesto dvojnega?

Predvsem mi pa ni jasno kaj naj bi tole n(+1 = 28) sploh naredilo :)





http://andrej.mernik.eu
19.11.2012  21:00
Avatar

Pridružen/a: 19.11.2012
Št. objav: 1
Št. točk: 0

Public

Class Form1

Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click

Dim n As Integer

n = 27

 

'n(+1 = 28) napisano v 2012

 

MessageBox.Show("Vrednost je" & n + 1)

 

End Sub

 

End

Class