Uporabnik:   Geslo:         Prijava    Nov uporabnik    Pozabljeno geslo    Ponovno pošlji aktivacijsko e-pošto
 

Zadnje na forumu
9.3.2013 | matejj2000
Koliko pa je številka kopačk če še jih imaš bi mi hotel poslati sliko ...
19.11.2012 | bruncic
Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(sender As Object, ...
1.3.2012 | orjak
se učim izdelovanja spletnih strani in mi tale mail box ne deluje a mi ...
 
Zadnje dodane vsebine
   Stran 1 od 1 | Nazaj | Naprej
Objavljeno:  13.9.2007

Googlovi uporabniki imajo na razpolago tudi urejevalnik besedila, ki je za uporabnike dovolj prijazen in zmogljiv, da zadosti večini njegovih zahtev. Napisano besedilo lahko shranite v različnih formatih (Word, PDF, OpenOffice...).

344
 
Objavljeno:  10.10.2007

Isti dokument lahko urejajo tudi drugi uporabniki, če jim dodelimo pravice. Dokument v tem primeru ni na uporabnikovem računalniku. Zato bodo lahko vsi, ki imajo pravice, dokument urejati in videli vse spremembe. O spremembah bodo obveščeni tudi preko e-pošte. Primer uporabe: projektno delo.

374
 
Objavljeno:  15.10.2007

Kadar govorimo o preglednicah, imamo v mislih preglednični program. To je računalniški program, ki je namenjen predvsem računskim obdelavam podatkov. Podatki so razporejeni v tabeli po vrsticah in stolpcih. Veliko je področij, kjer si lahko z uporabo preglednic prihranimo veliko časa in hkrati povečamo preglednost sporocil.

388
 
Objavljeno:  18.10.2007

V prispevku bomo prikazali primer uporabe preglednic. Upoštevali bomo predznanje pridobljeno v prispevku Osnove preglednic.

396
 

V tem prispevku si bomo ogledali uporabo povezav v Googlovih preglednicah. Vsaka celica Googlove preglednice je lahko tudi povezava na spletno stran.

663
 
 
Novice
12.7.2008 | Dodali smo iskalnik
Iskanje vsebin na naši spletni strani vam bo odslej lajšal iskalnik. Najdete ga v zgornjem desnem kotu, iščete pa lahko po ključnih besedah. V prihodnjih dneh ga bomo še izboljšali!
15.4.2008 | Praktik v Večeru
Danes si lahko v tiskani izdaji časnika Večer ali pa na njihovi spletni strani preberete članek o spletnem portalu Praktik.si!
1.4.2008 | Popoln vodič do nove spletne strani
Končali smo tudi z objavami v sklopu Photoshop CS3. Če ste želeli izdelati svojo spletno stran, pa niste vedeli, kje najti vso potrebno znanje, se učite z nami! S Praktikovim trojčkom Photoshop+PHP+CSS boste lahko kmalu objavili čisto svojo spletno s
Oglas