Uporabnik:   Geslo:         Prijava    Nov uporabnik    Pozabljeno geslo    Ponovno pošlji aktivacijsko e-pošto
 

Zadnje na forumu
9.3.2013 | matejj2000
Koliko pa je številka kopačk če še jih imaš bi mi hotel poslati sliko ...
19.11.2012 | bruncic
Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(sender As Object, ...
1.3.2012 | orjak
se učim izdelovanja spletnih strani in mi tale mail box ne deluje a mi ...
 
Zadnje dodane vsebine
   Stran 2 od 5 | Nazaj | Naprej
Objavljeno:  29.5.2007

Googlov e-koledar nam ponuja veliko možnosti: dosegljiv je povsod, opomni nas preko e-pošte ali SMS-a, dostop lahko omogočimo drugim, ...
V tem prispevku bomo pokazali, kako dostopamo do Googlovega koledarja.

297
 
Objavljeno:  2.6.2007

V Googlov e-koledar bomo dodali dogodek. Vnesli bomo trajanje dogodka, kraj dogajanja, dodali kratek opis in povabili k sodelovanju še gosta. Pokazali pa vam bomo tudi spreminjanje in brisanje dogodkov.

301
 

Ko imamo v koledarju večje število dogodkov, ki so razporejeni preko daljšega obdobja, postane pomemben tudi pregled nad dogodki. V nadaljevanju bomo krmarili po dogodkih in jih iskali.

303
 

Ste že kdaj na kak dogodek pozabili, čeprav ste ga vpisali v koledar? Uporabite Gmailov opomnik, ki vas bo spomnil z e-pošto, SMS-sporočilom ali sporočilom na monitorju.

309
 

Tudi Google ima orodno vrstico (angleško »Google Toolbar«). Omogoča nam hitrejši dostop do nekaterih Googlovih storitev.

311
 

Gmail Notifier nas bo na monitorju obvestil o prejetih e-sporočilih tudi v primeru, ko brskalnika nimamo odprtega. Izpisalo se bo dovolj podatkov, da bomo lahko presodili, če moramo vsebino e-sporočila preveriti takoj.

312
 

Googlovo orodno vrstico (angleško "Google Toolbar") želimo prilagoditi svojim potrebam. Dodajmo gumbe storitev, ki jih pogosto uporabljamo in odstranimo gumbe, ki jih ne uporabljamo.

313
 
 
Novice
12.7.2008 | Dodali smo iskalnik
Iskanje vsebin na naši spletni strani vam bo odslej lajšal iskalnik. Najdete ga v zgornjem desnem kotu, iščete pa lahko po ključnih besedah. V prihodnjih dneh ga bomo še izboljšali!
15.4.2008 | Praktik v Večeru
Danes si lahko v tiskani izdaji časnika Večer ali pa na njihovi spletni strani preberete članek o spletnem portalu Praktik.si!
1.4.2008 | Popoln vodič do nove spletne strani
Končali smo tudi z objavami v sklopu Photoshop CS3. Če ste želeli izdelati svojo spletno stran, pa niste vedeli, kje najti vso potrebno znanje, se učite z nami! S Praktikovim trojčkom Photoshop+PHP+CSS boste lahko kmalu objavili čisto svojo spletno s
Oglas