Uporabnik:   Geslo:         Prijava    Nov uporabnik    Pozabljeno geslo    Ponovno pošlji aktivacijsko e-pošto
 

Zadnje na forumu
9.3.2013 | matejj2000
Koliko pa je številka kopačk če še jih imaš bi mi hotel poslati sliko ...
19.11.2012 | bruncic
Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(sender As Object, ...
1.3.2012 | orjak
se učim izdelovanja spletnih strani in mi tale mail box ne deluje a mi ...
 
Zadnje dodane vsebine
   Stran 1 od 1 | Nazaj | Naprej
Objavljeno:  20.2.2008

Ce uporabljate Googlove storitve, lahko dodate še eno zelo uporabno storitev - Google Talk. S prijavljenimi uporabniki iz vašega adresarja boste lahko poklepetali takoj, neprijavljenim pa poslali glasovno sporocilo. Sproti boste obvešceni tudi o novo prispeli pošti.

622
 
Objavljeno:  21.2.2008

V prispevku Gmail – klepet smo prikazali, kako poteka klepet z eno osebo. Z Googlovo storitvijo Group chat pa lahko klepetamo v istem oknu kar z vec osebami hkrati. Tako lahko marsikaj uredimo, ne da bi nam bilo potrebno organizirati sestanke, za katere porabimo kar nekaj casa in denarja.

625
 
Objavljeno:  27.2.2008

V prejšnjem prispevku smo pokazali, kako poteka klepet v skupini (Group Chat), ce imamo odprt poštni predal. Ce pa želimo samo klepetati, poštnega predala ni potrebno odpirati.

629
 
Objavljeno:  28.2.2008

Ce imate mikrofon, vam storitev Google Talk omogoca pošiljanje zvocnih sporocil (Send voicemail). Za pošiljanje in poslušanje sporocila sta potrebna le dva klika z miško. Sporocila lahko tudi shranite.

631
 
Objavljeno:  7.3.2008

Ce imate mikrofon in slušalke (ali zvocnike), vam storitev Google Talk omogoca brezplacen pogovor z vsemi, ki so prijavljeni in imajo namešceno storitev Google Talk. Za vzpostavitev povezave je potrebno le enkrat klikniti z miško.

642
 
Objavljeno:  13.3.2008

Besede v nekaterih primerih niso dovolj, zato lahko sogovorniku kar med pogovorom pošljemo datoteko (sliko, besedilo, zvocni zapis ...), s katero nazorneje predstavimo temo pogovora in odpravimo morebitne nesporazume in napacne predstave. Ce sogovornik datoteko odpre med pogovorom, se brez dvoma pogovarjata o isti vsebini.

653
 
 
Novice
12.7.2008 | Dodali smo iskalnik
Iskanje vsebin na naši spletni strani vam bo odslej lajšal iskalnik. Najdete ga v zgornjem desnem kotu, iščete pa lahko po ključnih besedah. V prihodnjih dneh ga bomo še izboljšali!
15.4.2008 | Praktik v Večeru
Danes si lahko v tiskani izdaji časnika Večer ali pa na njihovi spletni strani preberete članek o spletnem portalu Praktik.si!
1.4.2008 | Popoln vodič do nove spletne strani
Končali smo tudi z objavami v sklopu Photoshop CS3. Če ste želeli izdelati svojo spletno stran, pa niste vedeli, kje najti vso potrebno znanje, se učite z nami! S Praktikovim trojčkom Photoshop+PHP+CSS boste lahko kmalu objavili čisto svojo spletno s
Oglas